Omgivning

Lokala butiker: shopping och shopping i Berlin

Hitta sortiment, öppettider och mer info från 11661 lokala återförsäljare och butiker i Berlin.

Shopping i Berlin: På upptäcktsfärd i shoppingstaden Berlin

Mode, livsstil, konst och design - om du ska shoppa i Berlin måste du veta vart du ska gå. För i en stad med 3,5 miljoner invånare är utbudet av shoppinggator och gallerior enormt. Börja ditt shoppingäventyr i Berlin och upptäck Tysklands huvudstad på en personligt anpassad fönstershoppingtur.

Shoppinggator & gallerior i Berlin

Naturligtvis känner alla till dessa adresser: Alexanderplatz, Hackescher Markt, Schönhauser Allee och Kurfürstendamm. Men förutom KaDeWe, Berlin Mall och designers i Hackesche Höfe är det också värt att ta en titt på de sofistikerade återförsäljarna i Friedrichstraße, de små specialbutikerna på Boxhagener Platz och de kreativa butikerna i Bergmannstraße och Oranienstraße. Butikerna i Schloßstraße och konceptbutikerna i den nya Bikini Berlin Mall i Charlottenburg erbjuder också ett stort urval på liten yta.

Shopping i saluhallar i Berlin

Man behöver inte vara gourmet för att njuta med alla sinnen av det väldoftande och färgglada utbudet i saluhallarna i Berlin. Varför inte göra ett besök i Arminiusmarkthalle i Moabit? Njut av den ljusa arkitekturen i Markthalle Neun och förundras över det färgstarka utbudet av mat i Markthalle Tegel. I marknadshallen Marheinke i Kreuzberg hittar du allt du kan önska dig på mer än 3 000 kvadratmeter.

Är det något som saknas här?

Har du ett företag i Berlin? Registrera det gratis i några få steg.


Registrera dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alla märkesnamn och varumärken tillhör sina respektive ägare. All information utan garanti. Status 02.12.2023 07:01:34

UP

Välj land och språk