Omgivning

Lokala butiker: shopping i Hamburg

Hitta sortiment, öppettider och mer info från 13014 lokala återförsäljare och butiker i Hamburg.

Shopping Hamburg: Upplev shoppingstaden Hamburg

Storslagen och kosmopolitisk - så presenterar sig Elbe-metropolen Hamburg och det är inte för inte som den anses vara en av de mest attraktiva shoppingstäderna i Tyskland. Förutom livliga shoppinggator och imponerande shoppinggallerior finns det också en mängd individuella specialbutiker att upptäcka. Varje stadsdel utstrålar sin alldeles egna shoppingkänsla. Så varsågod! Erövra Hafen-City på en mångfacetterad shoppingrunda och förundras över eleganta flaggskeppsbutiker, väldoftande marknader, pittoreska gågator och eleganta shoppinggallerior!

Eleganta shoppinggallerior i Hamburg

Wandelhalle på Hamburgs centralstation är en klassiker. Det är inte bara tågresenärer som promenerar hit, utan även lokalbefolkningen som gärna träffas för en pratstund. Levantehaus i det historiska Kontorhaus är en elegant plats där manufakturer och livsstilsbutiker känner sig hemma. Mode, gastronomi och skönhet är det som gäller i Gänsemarkt-Passage, medan Alsterarkaden utstrålar en touch av venetiansk noblesse. Och i de mysiga shoppinggalleriorna Bleichenhof-Passage, Kaisergalerie och Hamburger Hof är det roligt att shoppa i Hamburg även när vädret är dåligt!

Shoppingområden i Hamburg

De mångkulturella stadsdelarna Altona, Ottensen, Schanzenviertel och Karoviertel har inget att bjuda på. Men du kan se fram emot trendiga butiker, unga designers och funkiga modebutiker. I HafenCity visar den ultramoderna stadsbakgrunden dig också vägen till trendiga butiker och flaggskeppsbutiker. Om du föredrar en mer mysig atmosfär kan du titta på de små butikerna och specialaffärerna på Elbmeile, i Winterhude, Uhlenhorst och Eppendorf. Shoppingområdet Jungfernstieg, å andra sidan, är mer sofistikerat, där du också kan njuta av en underbar kaffepaus med en vacker utsikt över Alster!

Shoppingtips för Hamburg

Vill du upptäcka konst i Hamburg? Då ska du besöka Deichtorhallen! Vill du shoppa med hippa modedesigners? Då ska du vara gäst på Klosterwall! Eller letar du efter en Hamburg-souvenir som inte är så vanlig? Då är Osterstraße ditt bästa shoppingtips i Hamburg! Butikerna på Wogibtswas.de ger dig mer inspiration.

Är det något som saknas här?

Har du ett företag i Hamburg? Registrera det gratis i några få steg.


Registrera dig nu!

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alla märkesnamn och varumärken tillhör sina respektive ägare. All information utan garanti. Status 16.07.2024 13:46:04

UP

Välj land och språk

This page also exists in your language! english english | Close x