Omgivning

Lokala butiker: shopping och shopping i Hannover

Hitta sortiment, öppettider och mer info från 7852 lokala återförsäljare och butiker i Hannover.

Populära märken i Hannover

Shopping i Hannover: Shopping på stranden av floden Leine

Hannover är shopping när det är som bäst! Niedersachsen-metropolen lockar med en mängd olika shoppinggator mitt i den trafikdämpade stadskärnan. Från böcker och mode till konst och antikviteter till märkes- och specialbutiker - staden med 500 000 invånare vid floden Leine imponerar med sin mångfald på mycket liten yta! Det lönar sig också att ta en titt utanför allfarvägarna: I Hannover finns också många små, fina shoppingadresser. En översikt:

Shopping i Hannovers centrum

Hannovers shoppinghjärta klappar kring den centrala Kröpke-Platz. Härifrån är de stora shoppinggatorna i Niedersachsens delstatshuvudstad stjärnformade. Bahnhofstrasse och Georgstrasse är de största och mest tätbefolkade shoppingstråken. Men det är också värt att ta en titt under jord. Niki-de-Saint-Phalle Promenade är ett mycket speciellt shoppingområde i Hannover: en underjordisk shoppinggata som förbinder Kröpke direkt med centralstationen.

Köpcentrum i Hannover

Oavsett om det regnar, snöar eller är varmt - Niki-de-Saint-Phalle-Promenade är inte det enda sättet att shoppa i Hannover oavsett väder. Förutom den historiska saluhallen är Ernst-August-Galerie och Galerie Luise am Kröpke också populära shoppinghöjdpunkter i Hannover. Medan Ernst-August-Galerie lockar med 150 butiker och 1 200 prisvärda parkeringsplatser, imponerar Luise- och Kröpckepassagen med eleganta märkesbutiker längs en 155 meter lång sträcka.

Liten men mäktig! Shoppingtips Hannover

Shopping i Misburg kan vara lika exotiskt som en resa till Japan. Inte långt från Mittellandkanalen bjuder Bonsai-trädgården in till ett fascinerande besök. På Steintor har dock seriebutiken Comix redan gjort sig ett internationellt namn, medan på Lister Meile ligger en Hannover-institution: König-varuhusen. Med Kräuter Kühne (Lister Meile), Lan'd der bunten Steine (Hildesheimer Straße), Pfefferhaus (Linden-Nord) och Writers Corner (Leinebrücke) har Hannover fler unika butiker som ser fram emot att bli upptäckta av dig.

Är det något som saknas här?

Har du ett företag i Hannover? Registrera det gratis i några få steg.


Registrera dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alla märkesnamn och varumärken tillhör sina respektive ägare. All information utan garanti. Status 02.12.2023 06:52:20

UP

Välj land och språk