Omgivning
Logotyp från Persapori Redolce

Öppettider

Måndag
09:00 - 17:00
Tisdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lördag
09:00 - 17:00
Söndag
09:00 - 17:00

Ändra data för denna post

Alternativ för att ändra dina uppgifter

Die Seite "Persapori Redolce" hanteras av en byrå.Vänligen kontakta din byråpartner för att uppdatera innehållet.

Denna post upprätthålls av:

Persapori Redolce Specialiserade marknader

Via Madonnina, 64
25018 Montichiari

Beskrivning

La PERSAPORI REDOLCE produce semilavorati in polvere, paste, variegati e complementi per la gelateria artigianale. Grazie alle sue macchine per la tostatura e raffinatura di nocciole, pistacchi e frutta a guscio in generale, porta il sapore della frutta secca nelle sue paste per gelateria direttamente dalla materia prima, scelta con cura dai migliori fornitori. In autunno comincia la produzione del torrone mandorlato, seguendo la ricetta storica originaria di Cologna Veneta. Una parte del mandorlato viene poi sgranellato manualmente per fornire i grani di torrone molto richiesti da Gelatieri e Pasticceri. Dal 2018 lazienda produce una linea per il canale HO.RE.CA. sorbetto, crema caffè, caffè ginseng, granita, cioccolata calda, etc.

0 Recensioner

Betala direkt som gäst eller Logga in
Din utvärdering:
Om du skriver en kommentar som gäst kommer du att få ett e-postmeddelande där du kan aktivera kommentaren.
Kommentaren kommer endast att vara synlig på vår webbplats efter att den har aktiverats.
IT

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alla märkesnamn och varumärken tillhör sina respektive ägare. All information utan garanti. Status 13.07.2024 14:25:10

UP

Välj land och språk