Omgivning

Fakta och siffror

Registrera dig nu i 2 steg.

Om Wogibtswas.de

Wogibtswas.de är en söktjänst och katalogleverantör som hjälper dig som näringsidkare att få nya kunder till ditt företag. Allt du behöver göra är att ange din butik, ditt företag eller din filial på vår webbplats och ange vilka produkter eller tjänster som finns tillgängliga från dig. Om en användare söker i ditt område efter en produkt eller tjänst som finns tillgänglig från dig, kommer din butik att visas för honom. Detta ger dig möjlighet att snabbt och enkelt förvandla onlineanvändare till dina kunder.

Det var så här allt började

Den första betaversionen av Wogibtswas.de gick online 2014. Syftet var att föra samman lokala företag och sökare. Då som nu hade återförsäljare och tjänsteleverantörer möjlighet att presentera sin verksamhet på ett tilltalande sätt på plattformen. Den lokala företagssökningen är fortfarande en central del av wogibtswas idag och hittar för närvarande företag baserat på 60 787 kategorier av varor och tjänster.

För närvarande listar wogibtswas.de 1.125.166 olika återförsäljare i 64.551 städer.

Ännu mer exakt: produktsökningen

Har dryckesmarknaden runt hörnet min favoritöl? I vilken butik i närheten kan jag köpa M5 gängade skruvar? Och vilken butik i området har Nike New Balance i min storlek i lager? Under 2018 introducerades produktsökningen. Förutom att söka efter återförsäljare efter produktkategori och tjänst kan användarna nu också söka efter specifika produkter i sitt område.

Varifrån kommer uppgifterna?

Vi får uppgifterna både från butiksägarna själva och från våra byråpartner från platsmarknadsföringssektorn, som publicerar dem automatiskt hos oss på uppdrag av sina kunder. Produkter och deras tillgänglighet kan anges av återförsäljarna själva. För detta ändamål tillhandahåller vi olika importalternativ, till exempel en Excel- eller feed-import i kundområdet.

Våra premiumutgivare

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alla märkesnamn och varumärken tillhör sina respektive ägare. All information utan garanti. Status 23.05.2024 11:29:24

UP

Välj land och språk

This page also exists in your language! english english | Close x