Omgivning

Lokala butiker: shopping och shopping i Stuttgart

Hitta sortiment, öppettider och mer info från 17913 lokala återförsäljare och butiker i Stuttgart.

Populära märken i Stuttgart

Shopping i Stuttgart: mångsidigt shoppingnöje i den schwabiska metropolen

Stuttgarts gågata sträcker sig från centralstationen till Karlshöhe och erbjuder dig en mångfacetterad shoppingupplevelse med en intressant blandning av internationella kedjor och etablerade specialbutiker. Även om Königsstrasse är Stuttgarts pulserande hjärta som shoppingstad, är det också värt att ta en titt på dessa stadsdelar och shoppingcenter i Stuttgart:

Milaneo Stuttgart: ultramodernt köpcentrum i Europakvarteren

Milaneo öppnades 2014 inte långt från Stuttgarts centralstation och är det största shoppingcentret i sydväst med totalt 200 butiker på en shoppingyta på 43 000 kvadratmeter. Även om mode och livsstil är shoppinghöjdpunkterna i Milaneo, behöver inte heller gastronomin gömma sig. Tack vare de 1.700 parkeringsplatserna är shopping i Milaneo även möjligt på individuell basis.

Schwaben Galerie Stuttgart: bekväm shopping i Stuttgart-Vaihingen

Köpcentret Schwaben Galerie i Stuttgart-Vaihingen erbjuder dig totalt 50 specialbutiker med fokus på mat, mode och teknik. Men även apoteksvaror och tjänsteleverantörer har etablerat sig på den centralt belägna Schwabenplatz.

Königsbau Passagen Stuttgart: Shopping i en fantastisk miljö

Det är den lyckade kombinationen av historiska byggnader och ultramodern arkitektur som omedelbart kommer att övertyga dig i Königsbau Passagen. Här promenerar du genom de imponerande pelarna i Königsbau, som byggdes 1860, och går in i den färgglada shoppingvärlden av idag i den bakre delen: upptäck skönhet, mode, teknik och livsstil i Stuttgarts shoppingadress nr 1!

Dorotheen-Quartier i Stuttgarts nya centrum

I direkt närhet till den livliga Charlottenplatz inbjuder Dorotheen-Quartier dig till en elegant shoppingrunda i Stuttgart. Upptäck lyxmärken inom mode, konst och livsstil och låt dig svepas med till Stuttgarts fina shoppingvärld av DOQU, som öppnade 2017.

Ännu mer shoppingkul i och runt Stuttgart

Gillar du att fynda och är du ett fan av stora varumärken? Då är Outlet City Metzingen rätt plats för dig! Metzingen ligger 1 timmes bilresa från Stuttgart Mitte och är Stuttgarts adress för fyndjägare. I hjärtat av Stuttgart ligger den historiska Stuttgart Market Hall som tar dig till en värld av doftande läckerheter - helt enkelt ett måste för gourmeter!

Är det något som saknas här?

Har du ett företag i Stuttgart? Registrera det gratis i några få steg.


Registrera dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alla märkesnamn och varumärken tillhör sina respektive ägare. All information utan garanti. Status 02.12.2023 06:20:59

UP

Välj land och språk