Omgivning

Lokala butiker: shopping och shopping i Frankfurt am Main

Hitta sortiment, öppettider och mer info från 16726 lokala återförsäljare och butiker i Frankfurt am Main.

Populära märken i Frankfurt am Main

Shopping i Frankfurt am Main: roliga shoppingstunder runt Zeil

Frankfurt am Main är känt för sin börs och det närliggande bankdistriktet. Men universitetsstaden vid Main är också ett överraskande varierat och mångsidigt shoppingdistrikt. Oavsett om det gäller second hand, antikviteter, konst, mode, teknik eller livsstil så finns det inget i Frankfurt am Main som inte går att hitta. Det är i alla fall vad dessa shoppingadresser i hjärtat av stadskärnan med sina 700 000 invånare lovar.

Shoppinggator i Frankfurt/Main

Med Zeil har shoppingstaden Frankfurt/Main en av de mest omsättningsrika shoppinggatorna i Europa. Men det är också värt att ta en titt på sidogatorna. Töngesgasse, den äldsta strandpromenaden i staden, är väl värd ett besök. I Neue Kräme finns det däremot inte bara en massa "saker" att titta på, utan klostret inbjuder också till en kontemplativ paus. Frankfurt/Main har med Fressgass` ett färgstarkt gastronomiskt potpurri för alla smaker. Specialbutikerna har å andra sidan samlats i Schillerstraße, medan Goethestraße är hem för exklusiva lyxmärken och Schweizer Straße överraskar med många traditionella butiker. Leipziger Strasse och Münchener Strasse är kreativa och färgglada. Att shoppa i regn och blåst är däremot bara roligt i dessa shoppingcenter i Frankfurt/Main:

Köpcentrum i Frankfurt/Main

Köpcentret MyZeil i hjärtat av shoppingstaden Frankfurt/Main är den bästa adressen när det gäller shoppingcenter. MyZeil öppnade 2009 och har totalt 100 butiker och restauranger på en yta av 77 000 kvadratmeter. Nyare är Skyline Plaza, som ligger i direkt anslutning till det nya Europaviertel och öppnade först 2013. Med Nordwest-Zentrum har Frankfurt/Main också ett av de största köpcentrumen i centrala Tyskland. Cirka 150 butiker har etablerat sig här och bildar tillsammans en mycket attraktiv branschmix. I Hessen-Center, som öppnade 1971, finns också 150 butiker. Därmed är Hessen-Center inte bara ett av de första köpcentrumen i Tyskland, utan skapar också en otrolig täthet av butiker på en yta av bara 36 000 m².

Är det något som saknas här?

Har du ett företag i Frankfurt am Main? Registrera det gratis i några få steg.


Registrera dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alla märkesnamn och varumärken tillhör sina respektive ägare. All information utan garanti. Status 02.12.2023 06:35:56

UP

Välj land och språk