Omgivning

Lokala butiker: shopping i Köln

Hitta sortiment, öppettider och mer info från 22841 lokala återförsäljare och butiker i Köln.

Shopping i Köln: Livlig shoppingmetropol vid Rhen

Den som känner till Köln vet att Kölns populäraste shoppingdistrikt sträcker sig från Hohe Strasse till Schildergasse och Neumarkt. I små specialbutiker för livsmedel finns det mycket gott att upptäcka. Designers visar de senaste modetrenderna i stora skyltfönster och mysiga kaféer inbjuder till att stanna till. Men vad finns det mer att upptäcka i shoppingstaden Köln?

Shoppingkvarter i Köln med det där lilla extra

Det belgiska kvarteret inbjuder till promenader och stadsliv i Köln. Med sina individuella specialbutiker och några varumärken och butiker från Belgien lever kvarteret mer än väl upp till sitt namn. Butikslivet i Kölns Südstadt är också unikt, där du hittar en mängd traditionella butiker runt Chlodwigplatz. Kvarteren Rathenau och Musikerviertel erbjuder också vackra utställningar och attraktiva skyltfönster.

Köpcentrum i Köln: shopping för hela familjen

Oavsett om det gäller leksaker, mode, teknik eller livsstil hittar du snabbt vad du letar efter i dessa köpcentrum i Köln. Rhein-Center, till exempel, imponerar med sitt centrala läge och oslagbara storlek. Medan du strosar genom 180 butiker här, kommer Köln Arcaden att överraska dig med en mångsidig blandning av sektorer. Butikerna i Hürth Park ligger nästan på en helt ny plats och övertygar med en mängd olika varumärken och gott om utrymme. Litet men trevligt är däremot City-Center Chorweiler, som är din bästa shoppingadress i Köln för vardagsvaror och användbara tjänster.

Shopping tips Köln: Unika saker att upptäcka här

Vem känner inte till Klosterfrau Melissengeist cologne? Du kan till exempel köpa den på traditionellt sätt på det äldsta apoteket i katedralstaden, Paradies Apotheke i Severinstraße, som har anor från 1618. Och det är inte bara barnen som får stora ögon: hos Pattevugel på Zülpicher Straße handlar allt om drakar och hållbar sportutrustning. En butik bara för bestick? Men ja! Det hittar du hos Besteckhaus Glaub på Komödienstraße. Men du kanske vill ha lite konst också? Moster Sabine ser fram emot ditt besök i sin konstkiosk på Hültzstraße.

Är det något som saknas här?

Har du ett företag i Köln? Registrera det gratis i några få steg.


Registrera dig nu!

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alla märkesnamn och varumärken tillhör sina respektive ägare. All information utan garanti. Status 18.06.2024 18:25:53

UP

Välj land och språk

This page also exists in your language! english english | Close x