Omgivning

Lokala butiker: shopping och shopping i Düsseldorf

Hitta sortiment, öppettider och mer info från 24292 lokala återförsäljare och butiker i Düsseldorf.

Populära märken i Düsseldorf

Shopping i Düsseldorf: En sofistikerad shoppingstad vid Rhen

Milano, Paris, Düsseldorf - det är inte ovanligt att den lugna staden vid Rhen nämns i samma andetag som Europas modehuvudstäder. Men varför egentligen? Vad är det som gör shoppingdistriktet i Düsseldorf så speciellt? Och var annars är det underbart att shoppa i Düsseldorf?

Düsseldorfs flaggskeppsbutik "Kö

Det är inte kvantitet som räknas, utan kvalitet. Det är precis vad Düsseldorfs Königsallee handlar om, där en ovanligt hög täthet av designerbutiker ligger bredvid varandra och garanterar en kosmopolitisk och omfattande lyxshoppingupplevelse på minsta möjliga utrymme. Oavsett om det är Joop, Jil Sander, Kenzo, Armani eller Onofri, kanske är det därför som så många kändisar dras till de cirka 90 butikerna på "Kö"?

Shoppingutbud under ett tak: köpcentrum i Düsseldorf

Kö-Galerie ligger i omedelbar närhet till "Kö". Med totalt 130 exklusiva specialbutiker erbjuder Kö-Galerie en shoppingupplevelse av elitklass. Den eleganta shoppingdagen i Kö-Galerie avrundas med ett utvalt gastronomiskt utbud. I shoppingcentret Sevens handlar det däremot om design, mode, multimedia och livsstil. Kreativa idéer för boende och mer erbjuds också av de 45 butikerna i Stilwerk, medan Schadow-Arkaden också har ett exklusivt utbud av varor.

Shoppingdistrikt i Düsseldorf

Var hittar du trendiga saker? Var hittar du konst? Och var är design hemma? I Düsseldorfs gamla stadskärna hittar du inte bara den legendariska "världens längsta bar", utan också en mängd små, oberoende butiker som förgyller din shoppingdag i Düsseldorf med kreativa erbjudanden och skyltfönster. Från konst, mode och design till livsstil - här finns något för alla. Düsseldorfs Karlstadt är också mysigt, med en veckomarknad, antikviteter och gallerier som ger gott om variation. Det japanska kvarteret runt Immermannstraße är mångkulturellt, medan City Süd främst är hem för stora kedjor och internationella butikskedjor.

Är det något som saknas här?

Har du ett företag i Düsseldorf? Registrera det gratis i några få steg.


Registrera dig nu!

© 2023, Wogibtswas / Locabee. Alla märkesnamn och varumärken tillhör sina respektive ägare. All information utan garanti. Status 02.12.2023 06:30:46

UP

Välj land och språk