Omgivning

Lokala butiker: shopping i München

Hitta sortiment, öppettider och mer info från 12915 lokala återförsäljare och butiker i München.

Populära märken i München

Shopping i München: Sofistikerad shopping i shoppingstaden München

Där en gång kung Maximilian II residerade, slår idag Münchens sofistikerade hjärta som shoppingstad. Men det är också värt att ta en titt bakom den magnifika bakgrunden av Maximilianstrasse i München. För runt Marienplatz, Neuhauserstrasse och Kaufinger Strasse finns det mycket för dig att upptäcka! Oavsett om det handlar om mode, livsstil, mat eller konst så kommer shoppingstaden München att övertyga dig med en färgglad bukett av shoppingidéer:

Münchens köpcentrum: Shopping i alla väder

Wow! Med 140 butiker är de unga Riem-Arcaden det största shoppingcentret i staden München. Det är inte bara det gröna läget på den före detta flygplatsen Riem som övertygar, utan även de utmärkta förbindelserna och den mångsidiga branschmixen. De 135 butikerna i Olympia-Einkaufszentrum (OEZ) utlovar gott om utrymme och ett brett utbud av varor, medan det moderniserade PEP i hjärtat av Neuperlach nu överraskar med mycket ljus och elegant design. CityQuartier Fünf Höfe ligger centralt i Münchens gamla stadskärna och erbjuder dig en verkligt glamorös shoppingupplevelse oavsett väder.

Shoppinggator och arkader i München

Vad sägs om lite spännande fönstershopping i en magnifik historisk miljö? Inga problem, för Luitpoldblock München, som byggdes 1812, är nu ett shoppingdistrikt med en ovanlig blandning av varumärken. Eller kanske dras du till den ljusa Kaufingertor-passagen? Eller gillar du den attraktiva mixen av branscher och tjänster i Stachus Passagen? Oavsett vilken shoppingresa du planerar i München är en avkopplande kaffepaus i Hofstatt shoppinggalleria ett måste!

Shopping på marknaderna i München

Viktualienmarkt med sin idylliska atmosfär är naturligtvis fortfarande shoppingmagneten i hjärtat av München. Men med Wienermarkt, som sedan 1889 hålls varje dag på Wiener Platz, har München ytterligare en marknadshöjdpunkt i beredskap för dig. Viktualienmarkt i Pasing, som äger rum på en innergård, erbjuder färska och välsmakande regionala produkter i en avslappnad miljö långt från stadens liv och rörelse. En populär mötesplats för Münchenbor är Elisabethenmarkt i Schwabing, där den angränsande ölträdgården inbjuder till att stanna kvar.

Är det något som saknas här?

Har du ett företag i München? Registrera det gratis i några få steg.


Registrera dig nu!

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alla märkesnamn och varumärken tillhör sina respektive ägare. All information utan garanti. Status 19.06.2024 00:04:36

UP

Välj land och språk

This page also exists in your language! english english | Close x